محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند

محمدباقر قالیباف وارد خرم‌آباد شد

محمدباقر قالیباف وارد خرم‌آباد شد محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه به منظور انجام سفری ۲ روزه به همراه یک هیات پارلمانی وارد فرودگاه خرم آباد مرکز لرستان شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 24
کد خبر: ۱۴۸۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، رییس مجلس شورای اسلامی در فرودگاه خرم آباد مورد استقبال فرهاد زیویار استاندار و حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در لرستان قرار گرفت.

روسای کمیسیون‌های  کشاورزی، صنایع و معادن و عمران مجلس شورای اسلامی محمد باقر قالبیاف را در این سفر همراهی می‌کنند که بازدیدهای محمدرضا رضایی کوچی رییس کمیسیون عمران صبح امروز پیش از این سفر در الیگودرز آغاز شده است.

حضور در گلزار شهدا و ادای احترام به شهیدان استان، حضور در شورای اداری، جلسه برنامه ریزی و توسعه و بازدید از طرح‌های کلان لرستان در بخش‌های مختلف از اهداف سفر رییس مجلس شورای اسلامی به استان  است.
همچنین نظارت و بازدید از طرح‌های کلان لرستان در بخش‌های مختلف بخصوص سد معشوره و طرح راه آهن دورود - خرم آباد - اندیمشک از اهداف سفر قالیباف به لرستان عنوان شده است.

قرار است قالیباف طی ۲ روز حضور در لرستان از طریق سفرهای هوایی، به تمامی شهرستان های استان سرکشی کند.

گفته می‌شود مهمترین هدف این سفر که روسای کمیسیون های تخصصی مجلس و نمایندگان استان نیز در آن حضور دارند، نظارت بر اجرای مصوبات و قوانین مربوط  به این استان و بررسی میزان پیشرفت طرح اصلی لرستان و در نهایت اتخاذ تصمیمات لازم برای تسریع در اجرای برخی طرح‌هاست.

درباره این نظارت میدانی از روزهای گذشته تیم نظارتی مجلس با سرپرستی پژمان پشمچی زاده معاون نظارت مجلس شورای اسلامی به لرستان سفر کرده بود و در گفت‌وگو با مقامات ارشد اجرایی لرستان، آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های اصلی، مطالبات اساسی مردم و نیز میزان تحقق احکام قانونی و قوانین بودجه و برنامه توسعه پنج ساله در این استان مورد بررسی دقیق قرار گرفته و براساس این سفر شبکه‌ای از مسائل لرستان تدوین شده است.

همچنین طی هفته‌های اخیر مجمع نمایندگان استان و برخی وزرا نیز در جلسات جداگانه با رئیس مجلس به بیان گزارشی از آخرین وضعیت مسائل لرستان در حوزه‌های تخصصی خود و میزان پیشرفت پروژه‌های اصلی و راهکار حل موانع اتمام طرح‌های نیمه تمام پرداخته اند که در این سفر آخرین وضعیت آن مورد بازدید و تصمیم گیری قرار خواهد گرفت./ برنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار